marți, 16 octombrie 2012

Neputinta sau "Domnul Piturca" este total depasit ?

   Conform proverbului "Ulciorul nu merge de multe ori la apa" , " Domnul Piturca" incepe meciul cu acceasi echipa de vineri, sperand ca baietii se vor apara la fel de bine ca in meciul  cu Turcia, dar "ulciorul s-a cam spart". Dupa un inceput bun de meci cu o bara a lui Torje in minutul 5 a urmat dezastrul, cu toate ca echipa nu a jucat prost Olanda reuseste sa marcheze de 4 ori fara sa apese pe acceleratie, bine macar ca am reusit sa marcam golul de onoare prin Marica (40').
   Arbitrii au facut praf jocul, parca erau din alt film, asemenea inspiratiei lui Piturca in alegerea tacticii pentru acest meci. Cred ca Mutu ar fi fost esential Romaniei, chiar aveam nevoie de un jucator cu experienta care poate trage echipa dupa el, care o poate motiva, DAR Piturca temandu-se de criticile ce pot aparea a ales ca Mutu sa nu inceapa nici acest meci din primul minut. Echipa se alege dupa valoare, joc nu dupa comentariile care se aud din stanga si din dreapta.
   Olanda nu a jucat mai nimic, a marcat usor si a aratat ca o echipa ce putea fi batuta, pacat ca noi nu am reusit sa o facem. Pot povesti pana maine despre acest meci, sunt dezamagit, aveam asteptari mari, dar asta a fost sa fie, poate Piturca isi va da seama de greselile facute si imi va reintra la inima.
   Suntem romani, ne iubim tara si iubim fotbalul, sa nu lasam acest rezultat sa ne taie aripile. Hai Romania !

5 comentarii: