luni, 15 octombrie 2012

Hai Romania !

   Pe 13.10.2007, Romania castiga la Constanta impotriva Olandei cu scorul de 1-0 ( gol Dorin Goian), intr-un meci ce conta pentru calificarea la Campionatul European desfasurat in Austria si Elvetia. Victorie ce asigura Romaniei calificarea, cu 9 victorii, 2 egaluri si o singura infrangere, dar nu suferita in fata Olandei, pentru ca in tur intre cele doua formatii rezultatul a fost nul.


   Turneul din 2008 a fost ultimul la care Romania a participat, in grupe jucand tot impotriva Olandei , dar inregistrand un rezultat negativ pierzand cu 2-0. Astazi la ora 21:00 Echipa Noastra intalneste din nou Olanda pe drumul spre Campionatul Mondial din Brazilia, ambele echipe fiind la egalitate cu maximul de puncte dupa 3 meciuri. Sper ca o sa reusim inca un rezultat mare, dupa jocul bun contra Turciei pe care ai nostri l-au castigat cu 1-0 (gol Gheorghe Grozav).
   Chiar daca toata lumea spune ca pornim cu sansa a doua si rezultatele directe nu sunt de partea noastra, din 6 meciuri obtinand o singura victorie, un rezultat de egalitate si 4 infrangeri, eu refuz sa cred ca nu putem face un meci bun.
   Sper ca Piturca sa inceapa meciul cu urmatorii jucatori: Ciprian Tatarusanu (portar);  Razvan Rat / Iasmin Latovlevici, Dorin Goian, Vlad Chiriches, Gabriel Tamas (fundasi); Alexandru Chipciu, Alexandru Bourceanu, Mihai Pintili / Costin Lazar, Gabriel Torje (mijlocasi), iar in atac Adrian Mutu si Ciprian Marica. Pentru mine aceasta este formula ideala pentru acest meci.
   Sa tinem pumnii baietilor si sa speram la victorie. Hai Romania !

3 comentarii: